المكونات:-
كيلو لحمة
5 بصلات متوسطة
ملح +فلفل +بهارات لحمة
بسلة 000 او بطاطس 00او حمص شامى
ملعقة متوسطة سمن بلدى او زيت ذرة
الطريقة:-
****قطعى البصل طرنشات وادعكيو بالملح والفلفل وبهارات اللحمة
****قطعى اللحم مكعبات صغيرة واضيفيها الى البصل مع التقليب
***يمكنك تركهم ساعة قبل الطهى ويمكنك الطهى مباشرة
***ضعيهم فى اناء على النار مع وضع كمية مياة قليلة لحين ان يذبل البصل قومى
بوضع ملعقة السمن وحركى المحتويات واعملى على اكساب البصل اللون البنىا الفاتح ..
ملاحظهـ :
000((ان اردتى كباب حلة فقط اضيفى الماء الى اللحمة الى ان تنضج وتجف
000((ان اردتى كباب حلة بالبسلة اضيفى البسلة قبل اتمام نضج اللحم بوقت يكفى
لنضج البسلة يكون لديك كباب حلة بالبسلة ))00يمكنك اضافة خضروات حسب
رغيتك ويكون كباب حلة بالخضار
000((اذا اردتى كباب حلة بالبطاطس قطعى البطاطس بع تقشيرها الى مكعبات
واضيفيها قبل نضج اللحم يوقت كافى لنضج البطاطس ))
000 ((اذا اردتى كباب حلة بالحمص قومى بنقع الحمص قبلها بفترة ثم اضافتة قبل نضج
اللحم بوقت كافى لنضج الحمص
وبالهناء والعافيهـ